DGA

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
slide image

Детска градинка Астибо

Детската градинка Астибо својата дејност за згрижување, воспитание и образование на деца од 0-7 годишна возраст ја започна во далечната 1980година како дел од тогашната модна конфекција Астибо, односно како една од нејзините основни организации-ООЗТ.   Градинката ја изградија работниците од тогашната фабрика,работејќи две години солидарни саботи кои беа основа за заедничка ...
Повеќе..

slide image

Детска градинка Бамби

    Детската градинка „ Бамби“ се наоѓа во населбата Баби и има капацитет за згрижување на 80 деца.Во овој објект децата се згрижени според возраста и тоа во групи од јаслена возраст од 0-3години и групи од постара предучилишна возраст од 3-6год.Занималните во кои престојуваат децата се опремени според нормативите и стандардите предвидени со Законот за детска заштита.Сите занимални се климатизирани и обезбедени  со дидактички и игровен материјал кој постојано се дополнува и обновува.Убаво уредениот двор им овозможува на воспитувачките дел...
Повеќе..

slide image

Детска градинка Цветови

Детската градинка „Цветови“ се наоѓа во населбата Осми ноември и има капацитет за згрижување на 160 деца.Во овој објект децата се згрижени според возраста и тоа во групи од јаслена возраст од 0-3години и групи од постара предучилишна возраст од 3-6год.Занималните во кои престојуваат децата се опремени според нормативите и стандардите предвидени со Законот за детска заштита.Сите занимални се климатизирани и обезбедени  со дидактички и игровен материјал кој постојано се дополнува и обновува.Во оваа градинка има организиран продолжен престој на...
Повеќе..

slide image

Детска градинка Сончогледи

Детската градинка „Сончогледи“ се наоѓа во населбата Сењак и има капацитет за згрижување на 160 деца.Во овој објект децата се згрижени според возраста и тоа во групи од јаслена возраст од 0-3години и групи од постара предучилишна возраст од 3-6год.Занималните во кои престојуваат децата се опремени според нормативите и стандардите предвидени со Законот за детска заштита.Сите занимални се климатизирани и обезбедени  со дидактички и игровен материјал кој постојано се дополнува и обновува.Убаво уредениот двор им овозможува на воспитувачките дел од...
Повеќе..

 

 

Детската градинка „ Бамби“ се наоѓа во населбата Баби и има капацитет за згрижување на 80 деца.
Во овој објект децата се згрижени според возраста и тоа во групи од јаслена возраст од 0-3години и групи од постара предучилишна возраст од 3-6год.
Занималните во кои престојуваат децата се опремени според нормативите и стандардите предвидени со Законот за детска заштита.
Сите занимални се климатизирани и обезбедени  со дидактички и игровен материјал кој постојано се дополнува и обновува.
Убаво уредениот двор им овозможува на воспитувачките дел од воспитно-образовните и слободните активности да ги реализираат во природа.
За подетални информации обратете се на телефон 608 525. Пријавувањето и запишувањето на децата се врши во просториите на градинката „Астибо“
на телефон 608 522, 395 260.

 

artsexylightbox

 

 

 

 

You are here: